hidetés
hidetés

Támogatók

Fővárosi Környezetvédelmi Alap

MOL-Ökotárs Alapítvány

mol_logo.jpg

ökotárslogo.jpg

Kispesti Önkormányzat

Barabás Téglakő

 

Friss topikok

  • Bihari Marcell: Sziasztok Nekem nagyon tetszik a csőrös-ollós szobrocska (én is arra szavaznék). De amúgy nekem ú... (2013.01.06. 21:55) Recycling szobor

IndieGoGo kampány

2013.01.20. 23:27 :: gaaanita

 

polaroid_haz.jpg

Kedves Olvasók!

Hogy igazán közösségi élménnyé tehessük a kertbe szánt újrahasznosított fémből készült szobornak a létrehozását, elindítottunk egy nemzetközi kampányt. A szoborról az előző posztban már írtam. A kampány lényege, hogy megpróbáljuk gyakorlatilag forintonként összeszedni a szobrász honoráriumát, aki a felújított udvarunkra megtervezi és elkészíti nekünk az alkotását. Az IndieGoGo által nyújtott technológia lehetővé teszi nekünk, hogy akár néhány száz forintos hozzájárulásokat is fogadni tudjunk, így bárki könnyen részesévé tud válni a kampánynak.

Az adományok gyűjtése dollárban történik, az adományozáshoz mindössze egy bankkártyára vagy egy Paypal számlára van szükség. A kampány melletti piros négyzetben lévő "Contribute now" szövegre kell rákattintani, majd kiválasztani az adományozni kívánt összeget. Attól se kell tartani, hogy a bankok túlságosan sokat vonnának le - kipróbáltuk, és 1 dolláros adomány esetén a bankszámlát 220 forinttal terhelte meg a bank, nem számolt fel egyéb költségeket.

Azok számára, akik pedig legalább 5 dollárt áldoznak az ügyünknek, azzal szeretnénk kedveskedni, hogy a nevüket a szobor mellett elhelyezni tervezett táblára gravíroztatjuk, így bárki megörökítheti a nevét a jövőnek az udvarunkon. Aki pedig 10 dollárt adományoz, az meghívást kap a felújított udvar avatóünnepségére. A célunk az, hogy adományokból összesen 600 dollárt szedjünk össze, ami elegendő a szobor és a gravírozott emléktábla elkészítéséhez.

Azt még mindenképp el szeretnénk mondani, hogy a szobor elkészítésére a forrás rendelkezésre áll, tehát a megszületése nem ettől a kampánytól függ. A kampányt azért hoztuk létre, hogy bebizonyítsuk a lakóközösségünknek, milyen csodás lehetőségeket rejt a mai technológia és nem utolsósorban milyen nagy tud lenni a közösség ereje.

Az alábbi linken megtalálhatjátok a kampány nemzetközi oldalát, illetve ezen az oldalon keresztül tudjátok eljuttatni hozzánk adományaitokat bankkártyás vagy PayPal-os fizetés segítségével. Az IndieGoGo rendszere egyben garancia is arra, hogy a nekünk szánt összeg tényleg eljut hozzánk, és hogy biztosan a szobor megszületéséhez járul hozzá.

http://www.indiegogo.com/projects/308042

Nagyon köszönünk minden forintot és biztosíthatlak benneteket, hogy találkozni fogtok velünk a médiában tavasszal, ha sikerrel járunk! Az anyagi támogatás mellett, azok segítségét is nagyra értékeljük és megköszönjük, akik csupán kampányunk népszerűsítésében tudnak segíteni. 

kampányscreenshot.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kampány gyűjtés szobor összefogás közösségi recycling

A bejegyzés trackback címe:

https://wekerle.blog.hu/api/trackback/id/tr605029689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása